Skip navigation

Onze kracht. Onze visie

Eberspächer heeft van meet af aan vertrouwd op de kracht van innovatieve ideeën en zich altijd geprofileerd door een grote mate van flexibiliteit. Tot op de dag van vandaag zijn wij uitdagingen blijven zien als kansen om ons bedrijf verder te ontwikkelen als onderdeel van onze groeistrategie.

Onafhankelijkheid
In onze besluitvorming gaan we uit van onze kracht. Onze zakelijke onafhankelijkheid als familiebedrijf stelt ons in staat onze prioriteiten en strategische doelen zelf te bepalen. Daarbij richten we ons op stabiliteit voor de lange termijn.

Groei
Onze naam staat al sinds 1865 voor ondernemerschap en creativiteit. Ook in de toekomst zullen we doorgroeien op eigen kracht. Ons doel is om onze marktpositie in alle productgebieden consequent uit te breiden en het bestaande portfolio op doelmatige wijze aan te vullen.

Internationalisering
Wij zijn thuis in alle sleutelmarkten van de internationale auto-industrie en breiden onze wereldwijde aanwezigheid consequent verder uit. Onze focus ligt op regio's met een groot groeipotentieel en een veelbelovende toekomst, zoals de BRIC-landen - Brazilië, Rusland, India en China.

Technologisch leiderschap
Wij willen de goede ideeën van onze ontwikkelaars gebruiken om geavanceerde producten te maken die de auto-industrie vooruithelpen. Met dat doel voor ogen investeren wij consequent in onderzoek en ontwikkeling. Meer dan 700 ingenieurs en specialisten werken toegewijd aan de versterking van onze toppositie in alle productgroepen.

Duurzaamheid
De mobiliteit van morgen heeft vele gezichten. Op de middellange termijn verwachten we een harmonieus samengaan van een grote verscheidenheid aan technische oplossingen. Eberspächer is in alle productgebieden klaar voor de komende technologische veranderingen. Voor de systematische optimalisatie van de verbrandingsmotor, die nog lang het straatbeeld zal beheersen, en evenzeer voor nieuwe, alternatieve aandrijfconcepten.