Skip navigation

De Eberspächer-groep: inspirator voor de mobiliteit van morgen

Uitlaatgastechnologie, voertuigverwarmingssystemen en busklimaatsystemen – met onze technologie bieden wij wereldwijd een actieve bijdrage aan duurzame mobiliteit, veiligheid en welzijn. Tevens ontwikkelen wij geavanceerde elektronica en netwerken met bussystemen voor de auto-industrie.

Baanbrekend
Europese, Noord-Amerikaanse en een toenemend aantal Aziatische autofabrikanten maken gebruik van onze toonaangevende technologieën. Maar ook de garagebedrijven en dealers die wij wereldwijd van onderdelen voorzien, profiteren van onze gedegen kennis van de OEM-markt.

Toekomstgericht
Innovatie is onze drijfveer. Wij werken vandaag al aan de mobiliteit van morgen en bieden toonaangevende oplossingen - voor de steeds strengere emissienormen, het complexe thermomanagement bij elektrische aandrijfsystemen en de steeds hogere eisen op het gebied van voertuigelektronica.

Flexibel
Eberspächer is een zelfstandige onderneming met een grote flexibiliteit. Met zo’n 10 000 medewerkers in 29 landen op ruim 80 locaties zijn wij vertegenwoordigd op alle belangrijke markten van de wereldwijde auto-industrie. Die internationale aanwezigheid breiden we doelgericht uit - kwaliteit kent geen grenzen.

Meer informatie over de onderneming:

Jaarverslag