Skip navigation

MOVE is Eberspächer

MOVE
We gaan met Eberspächer een succesvolle toekomst tegemoet! Door winstgevende groei verhogen we continu de waarde van ons bedrijf. Als familiebedrijf zetten we in op vertrouwen en onze sterke punten: langetermijndenken en een volwassen normen- en waardenpatroon. Zelfbewust en consequent treden we de wereldwijde concurrentie en veranderende marktomstandigheden tegemoet - sinds 1865, vandaag en in de toekomst.

We geven de schone mobiliteit (Clean Mobility) van de toekomst vorm en voorzien onze klanten van intelligente oplossingen (Smart Solutions), ontwikkeld en geproduceerd door toegewijde mensen (Dedicated People).

Clean Mobility: Onze producten en diensten dragen bij aan de milieubescherming, veiligheid en het comfort in voertuigen.

Smart Solutions: We voeren doelgericht innovaties door om onze klanten te inspireren. We versterken onze marktpositie door middel van investeringen, partnerschappen en acquisities.

Dedicated People: Wij handelen met betrokkenheid en nemen onze verantwoordelijkheden. In een aantrekkelijke werkomgeving zijn we gestadig bezig om onze vaardigheden te ontwikkelen en een krachtige, wereldwijde organisatie te creëren.

Op strategische wijze richten wij onze activiteiten op volwassen, dynamische en compleet nieuwe sectoren. Wij geven onze succesvolle toekomst vorm door middel van initiatieven op duidelijk omschreven actieterreinen voor alle branches.