Skip navigation

Het productportfolio van Eberspächer biedt oplossingen voor de huidige en toekomstige behoeften van de auto-industrie

Uitlaatgastechnologie
Schoner, lichter, zachter – onze uitlaatgassystemen voor personenauto's en vrachtwagens reduceren nu al meer dan 95 procent van alle schadelijke stoffen. Wij zijn pioniers op het gebied van lichtgewichtconstructies, geluidsisolatie en sounddesign. De vraag naar onze expertise als specialist van uitlaatgassystemen komt niet alleen uit de auto-industrie, maar ook uit de non-roadsector. Daarvan profiteren ook onze klanten in de aftermarket: werkplaatsen en handelspartners die we retrofitsystemen en vervangingscomponenten in OEM-kwaliteit leveren.


Voertuigverwarmingssystemen
Sinds we de VW-kever ermee hebben uitgerust, is de Eberspächer-standverwarming synoniem geworden voor comfort in voertuigen. Ze zijn inmiddels wereldwijd te vinden in personenauto's, commerciële en speciale voertuigen, campers en boten. Fabrikanten bouwen onze brandstofstandverwarming standaard of als optionele uitrusting in. Onze verwarmingssystemen kunnen echter ook probleemloos naderhand worden ingebouwd.


Elektrische voertuigverwarmingssystemen
Als de motor te weinig restwarmte voor verwarming levert, zorgen de elektrische hulpverwarmingen van Eberspächer catem voor uitkomst: onze zogeheten PTC-verwarming biedt snel en zuinig perfect warmtecomfort in efficiënte diesel- en benzinemotoren. Toonaangevend zijn de high-voltageverwarmingen voor hybride, elektrische en brandstofcelvoertuigen, die Eberspächer catem al standaard in serieproductie heeft. PTC-verwarmingen kunnen overigens ook lokaal worden toegepast: een opvallend voorbeeld is de cabrio-hoofdruimteverwarming vanuit de hoofdsteun.


Busklimaatsystemen
Eberspächer Sütrak is gespecialiseerd in high-performance verwarmings- en klimaatinstallaties in bussen. Busfabrikanten ondersteunen we met alles-in-één thermomanagement: voor stadsbussen en touringcars - van sprinter tot dubbeldekkerbus.


Automotive Controls
Met krachtige, betrouwbare elektronische producten is Automotive Controls gespecialiseerd in klantspecifieke oplossingen voor een duurzame mobiliteit en is het een competente innovatiepartner van de auto-industrie ter ondersteuning van verbruiksoptimalisatie en emissiereductie: naast regelapparatuur voor het thermomanagement en compacte regelapparatuur behoren vermogenseindtrappen voor een optimaal motor- en uitlaatgasmanagement evenals producten voor boordnetstabilisatie en energierecuperatie tot het aanbod.